Spisning

En god aften på revyen starter med en god middag

Nykøbing Falster Revyen tilbyder lækre menuer i samarbejde med Hotel Falster.

Menu 1

Forret

Jordbær & chili marineret varm røget laks på salater garneret med grønne asparges.

 

Hovedret

Steak af kalvefilet m. bønner i baconsvøb, grill tomat, timianbagte gulerødder og beder, små krydderbagte kartofler & mild pebersauce.

298,-
Menu 1 inkl. dessert

Forret

Jordbær & chili marineret varm røget laks på salater garneret med grønne asparges.

 

Hovedret

Steak af kalvefilet m. bønner i baconsvøb, grill tomat, timianbagte gulerødder og beder, små krydderbagte kartofler & mild pebersauce.

 

Dessert

Revy is /Sorbet & parfait m. marinerede jordbær eller Veganer is & marinerede jordbær.

358,-
Menu 2

Forret

Røget kalkunbryst på salat af blandede salater m. feta & melon.

 

Hovedret

Steak af kalvefilet m. bønner i baconsvøb, grill tomat, timianbagte gulerødder og beder, små krydderbagte kartofler & mild pebersauce.

298,-
Menu 2 inkl. dessert

Forret

Røget kalkunbryst på salat af blandede salater m. feta & melon.

 

Hovedret

Steak af kalvefilet m. bønner i baconsvøb, grill tomat, timianbagte gulerødder og beder, små krydderbagte kartofler & mild pebersauce.

 

Dessert

Revy is /Sorbet & parfait m. marinerede jordbær eller Veganer is & marinerede jordbær.

358,-
Menu 3

Forret

Jordbær & chili marineret varm røget laks på salater garneret med grønne asparges.

 

Hovedret

Stegt havkat serveret m. dampede asparges, sommergrønt, små bagte kartofler & dildsauce.

298,-
Menu 3 inkl. dessert

Forret

Jordbær & chili marineret varm røget laks på salater garneret med grønne asparges.

 

Hovedret

Stegt havkat serveret m. dampede asparges, sommergrønt, små bagte kartofler & dildsauce.

 

Dessert

Revy is /Sorbet & parfait m. marinerede jordbær eller Veganer is & marinerede jordbær.

358,-
Menu 4

Forret

Røget kalkunbryst på salat af blandede salater m. feta & melon.

 

Hovedret

Stegt havkat serveret m. dampede asparges, sommergrønt, små bagte kartofler & dildsauce.

298,-
Menu 4 inkl. dessert

Forret

Røget kalkunbryst på salat af blandede salater m. feta & melon.

 

Hovedret

Stegt havkat serveret m. dampede asparges, sommergrønt, små bagte kartofler & dildsauce.

 

Dessert

Revy is /Sorbet & parfait m. marinerede jordbær eller Veganer is & marinerede jordbær.

358,-
Menu 5 Veganer

Forret

Veggie chicken style på salat af blandede salater, melon, feta, mandler, & bønner.

 

Hovedret

Quinoa bøf m. ovnbagte grønsager, blomkål m. dild, små krydderbagte kartofler & pigment sauce.

298,-
Menu 5 Veganer inkl. dessert

Forret

Veggie chicken style på salat af blandede salater, melon, feta, mandler, & bønner.

 

Hovedret

Quinoa bøf m. ovnbagte grønsager, blomkål m. dild, små krydderbagte kartofler & pigment sauce.

 

Dessert

Veganer is og marinerede jordbær.

358,-
Koldt Bord

2 slags sild.
½ æg & karrysalat.
Skagen salat.
Varmrøget laks m. dressing.
Lun fiskefilet m. citron & remoulade.
Ribbensteg m. rødkål.
Tarteletter m. høns i asparges.
Frikadeller m. agurkesalat.
Oksebryst m. peberrod.
Ost & druer, brød, smør & fedt.  
Kaffe, the & kage.

225,-

En af Danmarks største revyer

Nykøbing Falster Revyen har med et årligt besøgstal på over 30.000 glade mennesker, lagt sig i spidsen som en af Danmarks aller stærkeste revyer. Med et indhold som går langt ud over scenekanten har revyen siden begyndelsen i 1965 høstet et væld af priser og anerkendelser. Nykøbing Falster Revyen er flere gange blevet kåret som årets revy.

Kontakt

Nykøbing Falster Revyen
Østergågade 2
4800 Nykøbing F.
Tlf: 54 73 18 18
CVR nr: 30485378
E-mail: info@nyk-revy.dk