Øvrige arrangementer

05 september 2021
Søndag kl. 13:30

Syngepigerne fra Bakkens Hvile

Oplev ægte bakkestemning når de 3 dejlige tøser fra Bakkens Hvile, Lone ”frække” Jensen, Tina Grunwald & Karen-Marie Lillelund, besøger Nykøbing F. Teater og leverer fantastisk stemning direkte fra Dyrehavsbakken i København.

 

Med sig på scenen har de pianist Mickey Pless.

 

Hvem kan ikke synge eller nynne med på ”Kom hjem igen til lillemor på Lyngbyvej”, ”Sådan var det ikke i halvfemserne” eller ”Bakkevalsen”. Alle de gode sange fra den gamle sangerindepavillion – den eneste overlevende sangerindepavillion i verden.

 

En fantastisk eftermiddag som starter med en dejlig veltillavet frokost kl. 13.30 og kl. 15.00 går pigerne på scenen og skaber liv og glade dage i 2 x 45 minutter

 

Koncertsted: Nykøbing F. Teater

(dørene åbnes kl. 13.00)

Bemærk: Unummererede pladser v. borde

Pris pr. person 298,00 DKK
Vælg antal billetter
03 oktober 2021
Søndag kl. 15:00

Keld & Hilda Jubilæums show

Glæd jer til en super eftermiddag i selskab med Keld & Hilda Heicks 100 års jubilæumsshow.

 

Den musikalske historie starter i 60´erne med pigtrådstoner fra tiden, hvor Keld bl.a. blev Danmarksmester i pigtråd i 1965. Naturligvis får publikum også historien om, hvordan der gik ”gadekær i pigtråden”, og hvordan Keld & The Donkeys skrev dansk musikhistorie og formåede af fusionere pigtråd med schlager-musik. Det resulterede bl.a. i hits som Ved landsbyens gadekærGanløse Vanløse og Jeg ringer på fredag. For sjov medvirkede Hilda på indspilningen af Keld & The Donkeys hittet Do You Speak English. Det blev en kæmpe-succes og arrangører begyndte at efterspørge, om Hilda måske kom med og sang Do You Speak English. Det nægtede Hilda kategorisk, men efter 5 års forsøg, lykkedes det Keld at overtale Hilda og 6. februar 1981 stod Keld & Hilda på scenen for første gang og siden har de heldigvis stået der siden.

 

De har igennem årene haft en kolosal betydning for dansk musik og igennem showet vil I genhøre alle de sange som ægteparet har haft fingrene i, i årenes løb

Med sig på scenen har de kapelmester Mickey Pless

 

Koncertsted: Salen, Nykøbing F. Teater

(dørene åbnes kl. 14.00)

Bemærk: Unummererede pladser.

Pris pr. person 249,00 DKK
Vælg antal billetter

En af Danmarks største revyer

Nykøbing Falster Revyen har med et årligt besøgstal på over 30.000 glade mennesker, lagt sig i spidsen som en af Danmarks aller stærkeste revyer. Med et indhold som går langt ud over scenekanten har revyen siden begyndelsen i 1965 høstet et væld af priser og anerkendelser. Nykøbing Falster Revyen er flere gange blevet kåret som årets revy.

Kontakt

Nykøbing Falster Revyen
Østergågade 2
4800 Nykøbing F.
Tlf: 54 73 18 18
CVR nr: 30485378
E-mail: info@nyk-revy.dk