Øvrige arrangementer

08 december 2020
Tirsdag kl. 19:30

Julekoncert med Birthe Kjær

Nykøbing Falster Revyen ønsker glædelig jul med en stemningsfuld julekoncert med Birthe Kjær, akkompagneret af Mickey Pless på piano og Morten Øberg på sax og fløjte.

Kom i ægte julestemning og nyd en aften med julens sange og salmer i den smukke klosterkirke.

Overskuddet fra koncerten går til at arrangerer en revyforestilling for social udsatte til sommeren 2021 i samarbejde med Guldborgsund Kommune.
Bemærk at der kun sælges 350 stk. billetter til koncerten.

 

Koncertsted: Klosterkirken, Nykøbing Falster

(dørene åbnes kl. 18.30)

Bemærk: Unummererede pladser.

Pris pr. person 295,00 DKK
Vælg antal billetter
28 februar 2021
Søndag kl. 13:30

Syngepigerne fra Bakkens Hvile

Oplev ægte bakkestemning når de 3 dejlige tøser fra Bakkens Hvile, Lone ”frække” Jensen, Tina Grunwald & Karen-Marie Lillelund, besøger Hotel Falster og leverer fantastisk stemning direkte fra Dyrehavsbakken i København.

 

Med sig på scenen har de pianist Mickey Pless.

 

Hvem kan ikke synge eller nynne med på ”Kom hjem igen til lillemor på Lyngbyvej”, ”Sådan var det ikke i halvfemserne” eller ”Bakkevalsen”. Alle de gode sange fra den gamle sangerindepavillion – den eneste overlevende sangerindepavillion i verden.

 

En fantastisk eftermiddag som starter med en dejlig veltillavet frokost kl. 13.30 og kl. 15.00 går pigerne på scenen og skaber liv og glade dage i 2 x 45 minutter.

 

Koncertsted: Hotel Falster

(dørene åbnes kl. 13.00)

Bemærk: Unummererede pladser v. borde

Pris pr. person 298,00 DKK
Vælg antal billetter
03 oktober 2021
Søndag kl. 15:00

Keld og Hilda Heick - Jubilæums show

Glæd jer til en super eftermiddag i selskab med Keld & Hilda Heicks 100 års jubilæumsshow.

 

Den musikalske historie starter i 60´erne med pigtrådstoner fra tiden, hvor Keld bl.a. blev Danmarksmester i pigtråd i 1965. Naturligvis får publikum også historien om, hvordan der gik ”gadekær i pigtråden”, og hvordan Keld & The Donkeys skrev dansk musikhistorie og formåede af fusionere pigtråd med schlager-musik. Det resulterede bl.a. i hits som Ved landsbyens gadekærGanløse Vanløse og Jeg ringer på fredag. For sjov medvirkede Hilda på indspilningen af Keld & The Donkeys hittet Do You Speak English. Det blev en kæmpe-succes og arrangører begyndte at efterspørge, om Hilda måske kom med og sang Do You Speak English. Det nægtede Hilda kategorisk, men efter 5 års forsøg, lykkedes det Keld at overtale Hilda og 6. februar 1981 stod Keld & Hilda på scenen for første gang og siden har de heldigvis stået der siden.

 

De har igennem årene haft en kolosal betydning for dansk musik og igennem showet vil I genhøre alle de sange som ægteparet har haft fingrene i, i årenes løb

Med sig på scenen har de kapelmester Mickey Pless

 

Koncertsted: Salen, Nykøbing F. Teater

(dørene åbnes kl. 14.00)

Bemærk: Unummererede pladser.

 

 

 

 

Pris pr. person 249,00 DKK
Vælg antal billetter

En af Danmarks største revyer

Nykøbing Falster Revyen har med et årligt besøgstal på over 30.000 glade mennesker, lagt sig i spidsen som en af Danmarks aller stærkeste revyer. Med et indhold som går langt ud over scenekanten har revyen siden begyndelsen i 1965 høstet et væld af priser og anerkendelser. Nykøbing Falster Revyen er flere gange blevet kåret som årets revy.

Kontakt

Nykøbing Falster Revyen
Østergågade 2
4800 Nykøbing F.
Tlf: 54 73 18 18
CVR nr: 30485378
E-mail: info@nyk-revy.dk